Gå til hovedinnhold

Kulturprogram

Revy med Per Inge Torkelsen, Torolf Nordbø, Han Innante og orkester.

Revyen skal først og fremst gi folk tett med gapskratt og mang ei ”kosa-stund”. Mye av humoren handler om humoristiske ting fra dagliglivet  og oppveksten, Per Inge fra byen  og Torolf fra landet. Med i revyen er også funderinger over livet. Han Innante kommer også inn av og til.

Per Inge og Torolf har vært kamerater siden 1971. Lenge før de begge begynte som artister på heltid. De har jobbet sammen politisk og i revyer tidligere. Per Inge kaller seg selv hedning og er medlem i humanetisk forbund, mens Torolf er aktiv i kirken. Torolf har også vært misjonsarbeider i Congo, eller ”misjo-nokså-nær” som Per Inge Torkelsen kaller det.

Revyen har også med både vakre og humoristiske viser som handler om oppvekst, natur og folkelivet i vår del av landet. Med seg har de et orkester med Kjell Rune Fjellheim: div. gitarer, Torfinn Torsen (Tidl. fast bassist med Alexander Rybak ): bass, piano.

 

Mer om artistene:

Rikskjendis og komiker Per Inge Torkelsen er kjent fra utallige TV-program, bøker, kåserier, foredrag og revyer med Løgnaslaget. Han er en av norges morsomste menn og dessuten en av de mest reflekterte komikerne i Norge. Han er humanetiker og definerer seg som hedning.

Torolf Nordbø er komiker, visesanger, musiker, forfatter og  foredragsholder. Han har jobbet som artist på heltid i 16 år. Han har gitt ut 3 vise-cd-er under sitt eget navn, og 5 cd-er og 4 dvd-er  som Han Innante. Som visesanger var han seinest med i Tore Strømøys program ”Sanger om Norge”  våren 2014. I programserien var også bl.a. Halvdan Sivertsen, Åge Aleksandersen, Lars Lillo Steenberg, Frode Alnes med. Ellers har han vært med i mange TV og radioprogram, bl.a. i ”Beat for Beat”, ”Norgeskysten, ”Hvor fartøy flyte kan”.  Han har gitt ut 3 humorbøker  på Samlaget som er solgt i flere opplag. Torolf Nordbø har også tidligere gitt ut en CD på Kirkelig kulturverksed.

Som komiker er han best kjent som Han Innante, men opptrer også  med stand-up under sitt egentlige navn. Han Innante med ensemble har turnert med 4 revyen i sør-norge og solgt over 80 000 billetter. Han Innante har vært med i ulike TV og radioprogrammer på Nrk, og Tv2,  bl.a. ”SommerDag”, ”Norske Talenter”. Ellers er Torolf Nordbø kjent fra ”Norsktoppen”, mest for sangen og musikkvideoen ”Eg lengtar heim” med Torolf Nordbø og Rita Eriksen (beste plassering 2. Plass), men også med sangen ”Fjordafart”.

 

Program
Henter program

Laster...