Magiens Verden med Daniel Larsen

Magiens verden

Daniel Larsen er en av Norges desidert beste barne og familie underholdere gjennom 25 år. I "Magiens verden" er barna i fokus i showet. De får en lett innføring og innblikk i magiens verden. Samtidig opplever de å se gjenstander forsvinne for så at de dukker opp igjen på nye plasser.

Vi har fått mange henvendelser om å få han tilbake til Grimstad, forrige show var veldig populært og vi er stolte av å kunne presentere både et familieshow og et show for voksne senere på kvelden.

Barna blir aktivisert gjennom store deler av showet og noen av barna får muligheten til å sveve. Humor er selvsagt den røde tråden gjennom hele forestillingen. Her er det mye latter og rop! Både barn og voksne får se og oppleve flere magiske overraskelser underveis i showet.

Daniel Larsen er en av Norges mest etablerte magiker med over 25 års erfaring fra underholdningsbransjen. Han har underholdt alt fra legendariske rockestjerner i USA til kongelige hoff i Norge.

"Magiens verden" er unikt i norsk sammenheng, siden det er det eneste  "helaftens" magi show for barn og familie. Magiens Verden med Daniel Larsen er et familieshow han har reist rundt med på kulturhus og festivaler i 3 år. Showet er veldig populært blant barna!