VIKTIG INFO: Kinoen holder stengt inntil videre. Tiltak i forbindelse med fare for Corona (Covid-19), info om avlyste Riksteatret-forestillinger og endrede kulturarrangementer.

.

Informasjon om avlyste Riksteatret-forestillinger, se nederst.

Informasjon om endrede kulturarrangementer: Jan Eggum-konsert.

KINOEN HOLDER STENGT FRA OG MED TORSDAG 12. MARS

Vi avlyser med øyeblikkelig virkning alle kinoforestillinger fra og med torsdag 12. mars.

På det nåværende tidspunkt vet vi ikke når kinoen kan åpne igjen.

 

RIKSTEATRET AVLYSER RESTEN AV VÅRENS FORESTILLINGER

Vi har dessverre fått beskjed om at Riksteatret avlyser resten av vårens forestillinger, for oss vil dette gjelde Sult på lørdag, og Vaffelhjarte søndag 19. april. Dette av hensyn til smitteriskio og den nåværende situasjon rundt spredning av Corona (Covid-19).

Vi har sendt ut informasjon direkte til alle som har kjøpt billetter på nett (via eBillett) på e-post. Alle vil få refundert billettene direkte til sin konto/kredittkort, men minus billettavgiften og webgebyret. Dette kan dessverre to opp til to uker på grunn av stor pågang hos eBillett.

Dersom du har kjøpt billett i kiosken / på kulturhuset kan du komme innom i vår åpningstid så hjelper vi deg med en løsning, skulle dette være vanskelig så send oss en epost på post@grimstadkulturhus.no så hjelper vi deg.

Vi ber dere om forståelse for situasjonen, og vennligst ikke ta direkte kontakt med kulturhuset i kveld på telefon / mail.

Fra Riksteatret: "I forståelse med landets kulturhus har Riksteatret i dag besluttet å kansellere vårens gjenværende turneer. Overfor vårt publikum beklager vi dette, men med de bestemmelser og anbefalinger som foreligger fra landets helsemyndigheter er dette nå et nødvendig tiltak for en virksomhet som Riksteatret."

 

JAN EGGUM-KONSERTEN ER FLYTTET TIL LØRDAG 12. SEPTEMBER