Kinoen har åpnet igen!

.

VELKOMMEN TILBAKE-TILBUD!

Billettsalg vil kun foregå på nett, slik at vi har oversikt over salget til forestillingene. Viktig at du oppgir både telefonnummer og e-post. Opplysningene oppbevares i 14 dager slik at vi kan få tak i deg. Vi må også registrere navn og telefonnummer på den som kjøper billettene. Bruk registreringen i eBillett. Det vil være til hjelp om dere kan skrive ned denne informasjonen på forhånd.

På Grimstad Kulturhus har vi nå et "Velkommen tilbake-tilbud" - perfekt for deg som liker å gå på kino! Når du går på kino i mai, får du en av disse kupongene. Neste gang du tar en tur på kino får muligheten til å ta med en venn gratis!

Vi starter opp med begrenset drift. Foreløpig kjøres det kino i to saler, Catilina og Vesle Hallvard, den tredje kommer strakts tilbake!Det er kun hovedinngangen foran som er åpen for inngang. Kiosken vil være åpen for kjøp av kioskvarer men tar kun kort eller vipps, ikke kontanter.

Det blir unummererte seter i salene, og vi må vise dere til de setene dere får anvist, slik at vi sikrer en meters avstand mellom de forskjellige gruppene. Maks fem personer får sitte sammen, og disse må være i samme familie/gruppe. Det er viktig at dere sitter på de setene under hele filmen. Det må være et tomt sete mellom forskjellige grupper.

Vi vil i utgangspunktet bruke oddetallsrader (1-3-5-osv) på første forestilling, og partallsrader (2-4-6-osv) til andre forestilling den samme dagen. Dette begrenser antallet i salen til 20 i Vesle Hallvard, og 50 i Catilina.

Vi har lagt opp til en god halv time mellom alle oppstart. Vi ber publikum om å komme tidligst 30 minutter før filmen din skal starte, og innen fem minutter før filmen skal starte.

Når dere forlater kinosalen er det fint om dere går ut via nødutgangene, slik at dere ikke går rett inn de neste som skal inn i salen. Da unngår vi også flere enn 50 personer i foajeen.

Vi håper på forståelse og respekt for disse sikkerhetstiltakene.

Har du spørsmål kan du gjerne sende oss en melding via facebook eller på post@grimstadkulturhus.no

RIKSTEATRET AVLYSER RESTEN AV VÅRENS FORESTILLINGER

Vi har dessverre fått beskjed om at Riksteatret avlyser resten av vårens forestillinger, for oss vil dette gjelde Sult på lørdag, og Vaffelhjarte søndag 19. april. Dette av hensyn til smitteriskio og den nåværende situasjon rundt spredning av Corona (Covid-19).

Vi har sendt ut informasjon direkte til alle som har kjøpt billetter på nett (via eBillett) på e-post. Alle vil få refundert billettene direkte til sin konto/kredittkort, men minus billettavgiften og webgebyret. Dette kan dessverre to opp til to uker på grunn av stor pågang hos eBillett.

Dersom du har kjøpt billett i kiosken / på kulturhuset kan du komme innom i vår åpningstid så hjelper vi deg med en løsning, skulle dette være vanskelig så send oss en epost på post@grimstadkulturhus.no så hjelper vi deg.

Vi ber dere om forståelse for situasjonen, og vennligst ikke ta direkte kontakt med kulturhuset i kveld på telefon / mail.

Fra Riksteatret: "I forståelse med landets kulturhus har Riksteatret i dag besluttet å kansellere vårens gjenværende turneer. Overfor vårt publikum beklager vi dette, men med de bestemmelser og anbefalinger som foreligger fra landets helsemyndigheter er dette nå et nødvendig tiltak for en virksomhet som Riksteatret."

JAN EGGUM-KONSERTEN ER FLYTTET TIL LØRDAG 12. SEPTEMBER