Kinoen har åpnet igen!

.

Hvordan vi fikser Corona-situasjonen!

VELKOMMEN TILBAKE-TILBUD!

Billettsalg vil kun foregå på nett, slik at vi har oversikt over salget til forestillingene. Viktig at du oppgir både telefonnummer og e-post. Opplysningene oppbevares i 14 dager slik at vi kan få tak i deg. Vi må også registrere navn og telefonnummer på den som kjøper billettene. Bruk registreringen i eBillett.

Det er kun hovedinngangen foran som er åpen for inngang. Kiosken vil være åpen for kjøp av kioskvarer men tar kun kort eller vipps, kontanter kun unntaksvis.

Vi har lagt opp til en god halv time mellom alle oppstart. Vi ber publikum om å komme tidligst 30 minutter før filmen din skal starte, og innen fem minutter før filmen skal starte.

Når dere forlater kinosalen er det fint om dere går ut via nødutgangene, slik at dere ikke går rett inn de neste som skal inn i salen. Da unngår vi også flere enn 50 personer i foajeen.

Vi håper på forståelse og respekt for disse sikkerhetstiltakene.

Har du spørsmål kan du gjerne sende oss en melding via facebook eller på post@grimstadkulturhus.no

RIKSTEATRET AVLYSER RESTEN AV VÅRENS FORESTILLINGER

Vi har dessverre fått beskjed om at Riksteatret avlyser resten av vårens forestillinger, for oss vil dette gjelde Sult på lørdag, og Vaffelhjarte søndag 19. april. Dette av hensyn til smitteriskio og den nåværende situasjon rundt spredning av Corona (Covid-19).

Vi har sendt ut informasjon direkte til alle som har kjøpt billetter på nett (via eBillett) på e-post. Alle vil få refundert billettene direkte til sin konto/kredittkort, men minus billettavgiften og webgebyret. Dette kan dessverre to opp til to uker på grunn av stor pågang hos eBillett.

Dersom du har kjøpt billett i kiosken / på kulturhuset kan du komme innom i vår åpningstid så hjelper vi deg med en løsning, skulle dette være vanskelig så send oss en epost på post@grimstadkulturhus.no så hjelper vi deg.

Vi ber dere om forståelse for situasjonen, og vennligst ikke ta direkte kontakt med kulturhuset i kveld på telefon / mail.

Fra Riksteatret: "I forståelse med landets kulturhus har Riksteatret i dag besluttet å kansellere vårens gjenværende turneer. Overfor vårt publikum beklager vi dette, men med de bestemmelser og anbefalinger som foreligger fra landets helsemyndigheter er dette nå et nødvendig tiltak for en virksomhet som Riksteatret."

JAN EGGUM-KONSERTEN ER FLYTTET TIL LØRDAG 12. SEPTEMBER