Bjørn Eidsvåg med band inntar Grimstad

.

I høst skal Bjørn gjøre det han liker aller best, nemlig legge ut på turné og besøke landets kriker og kroker. Med seg til Grimstad har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.

De siste årene har Bjørn Eidsvåg spilt teaterforestillingen Etterlyst: Jesus på scener over helelandet, fylt selveste Operaen tre ganger, stått på atskillige festivalscener, gitt ut bok og lagt utpå en nærmest utsolgt Norgesturné sammen med Sigvart Dagsland. I høst besøker han Grimstad og Kulturhuset for å spille konsert. «Jeg og bandet ser stort frem til å innta Grimstad Kulturhus. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamlelåter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!»,forteller Eidsvåg.

Med 25 studioalbum og eget hyllestalbum har Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrevet en rekke udødelige låter som flere generasjoner av nordmenn har et sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg en unik formidlingsevne både som sanger og historieforteller, noe som får publikum til å vende tilbake år etter år. En konsert med Bjørn og bandet er en opplevelse som egner seg likegodt i Oslo Spektrum som i kirker og kulturhus.