Endelig er kulturhuset åpent igjen!

.

KORONAINFO

CORONATILTAK.

Det er nå maks 200 stk i salen, og to stoler mellom gruppene.

Det er godt med antibak utplassert, og det er maks 8 stykker i kiosken av gangen.

FORHÅNDSKJØP BILLETTER, PLEASE!

Vi anbefaler alle å forhåndskjøpe billetter på nett slik at vi unngår kø i kiosken (det er registreringen av kundene som tar lengst tid).Vi anbefaler at voksen/foresatt følger barn/ungdom til kinoen. Dersom du sender barn/unge på kino alene er det til stor hjelp hvis du kan forhåndskjøpe billetten for de hjemme på forhånd. Bilde av QR-koden for billettene eller billettene kan så videresendes på melding til den som skal gå på kino. Eller skrives ut.

KINOBURSDAG

Kinobursdag er fremdeles mulig, men det er begrensninger i antall, vennligst ta kontakt med oss på post@grimstadkulturhus.no - så ser vi på mulighetene. https://www.grimstadkulturhus.no/velgfilm/

ANBEFALING ANGÅENDE KJØP AV BILLETTER UTENFOR GRIMSTAD KOMMUNE

I henhold til de nasjonale retningslinjene fraråder vi at personer fra andre kommuner enn Grimstad oppsøker våre åpne forestillinger (men vi kjører fremdeles mulighet for lukkede forestillinger, ta kontakt på mail: post@grimstadkulturhus.no)

Regjeringen anbefaler nå at personer fra andre kommuner ikke krysser kommunegrenser for å reise på kulturarrangementer. Dette for å hindre smitte på tvers av kommunegrensene. Vi fraråder derfor at personer fra andre kommuner enn Grimstad kjøper billetter til kino- og kulturforestillinger på Grimstad Kulturhus.

TILPASNINGER PÅ KINO

Vårt billettsystem vil automatisk blokkere to seter mellom de forskjellige gruppene inne i salene.

UKENS FILMER

Oversikt over alle filmer i salg her!

BABYKINO OG DAGKINO HVER DAG

DU velger filmen. Vi ønsker å være på tilbudssiden, og setter nå opp dagkino etter ønske. Hvilken som helst dag kl 13.00 så lenge vi har kapasitet. Send oss en mail på post@grimstadkulturhus.no.

Se liste over filmer som man kan velge som dagkino her.

SKOLEKLASSER

Ønsker dere en hyggelig film som en del av undervisningen eller som en hyggelig sammenkomst for klassen? Vi har skolebudsjettvennlige priser, ta kontakt.

GAVEKORT

Gavekort er en fin og enkel presang som varmer mange - både til høytider, bursdager, eller som en liten "takk for innsatsen eller hjelpen"-gave. Det enkleste er faktisk å lage sitt eget gavekort hjemme, og de kan også sendes på mail direkte til den som skal motta gavekortet, se her for mer informasjon om hvordan du kan gjøre det!

Alternativt kan gavekort kjøpes på Kulturhuset i kiosken i vår åpningstid.

BEDRIFT ELLER GRUPPEVISNINGER

COHORT-KINO

Dersom du har spesielle behov kan vi også sette opp en egen visning for deg og din familie/gruppe.

Ønsker bedriften din en egen visning for de ansatte? En hyggelig gest i disse som takk for innsatsen i et slitsomt 2020?

To kontakt på mail post@grimstadkulturhus.no