_

.

Koronainfo, gavekort, kohort-kino, gruppefilm, bedriftsfilm, velg film på dagkino! Les her!

KORONAINFO

ANBEFALING ANGÅENDE KJØP AV BILLETTER UTENFOR GRIMSTAD KOMMUNE

Regjeringen anbefaler nå at personer fra andre kommuner ikke krysser kommunegrenser for å reise på kulturarrangementer. Dette for å hindre smitte på tvers av kommunegrensene. Vi fraråder derfor at personer fra andre kommuner enn Grimstad kjøper billetter til kino- og kulturforestillinger på Grimstad Kulturhus.

TILPASNINGER PÅ KINO

Vårt billettsystem vil automatisk blokkere seter mellom de forskjellige gruppene inne i salene. I tillegg er annenhver rad blokkert slik at det skal være ekstra god avstand mellom gruppene.

UKENS PREMIERER

Nye filmer denne uken er "I krig med bestefar" (lørdag 23.) og "Lassie vender hjem" (fredag 22.)

Oversikt over alle filmer i salg her!

BABYKINO OG DAGKINO HVER DAG

DU velger filmen. Vi ønsker å være på tilbudssiden, og setter nå opp dagkino etter ønske. Hvilken som helst dag kl 13.00 så lenge vi har kapasitet. Send oss en mail på post@grimstadkulturhus.no.

Se liste over filmer som man kan velge som dagkino her.

SKOLEKLASSER

Ønsker dere en hyggelig film som en del av undervisningen eller som en hyggelig sammenkomst for klassen? Vi har skolebudsjettvennlige priser, ta kontakt.

GAVEKORT

Gavekort er en fin og enkel presang som varmer mange - både til høytider, bursdager, eller som en liten "takk for innsatsen eller hjelpen"-gave. Det enkleste er faktisk å lage sitt eget gavekort hjemme, og de kan også sendes på mail direkte til den som skal motta gavekortet, se her for mer informasjon om hvordan du kan gjøre det!

Alternativt kan gavekort kjøpes på Kulturhuset i kiosken i vår åpningstid.

BEDRIFT ELLER GRUPPEVISNINGER

COHORT-KINO

Dersom du har spesielle behov kan vi også sette opp en egen visning for deg og din familie/gruppe.

Ønsker bedriften din en egen visning for de ansatte? En hyggelig gest i disse som takk for innsatsen i et slitsomt 2020?