Ninjababy

Komedie 1 t. 43 min.
Ninjababy Ninjababy m ferdig tegning.jpg
Ninjababy thumbnail_Ninjababy_FERDIG_a4 (1).jpg
En film om å falle, og om å reise seg igjen

Ninjababy er en komedie om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: «Den er en fucking jævla sneaky ninjababy, som bare tror den kan gjemme seg der inne og kose seg, og så snike seg ut ni måneder senere.»

Når Ninjababy snart kryper ut fra Rakels tegnebøker og frem fra tankene hennes, tar det ikke lang tid før han forstår at han må kjempe for sin egen framtid. Rakel på sin side må navigere mellom det hun mener er det beste for seg selv og det beste for barnet sitt – eller er det kanskje det samme?

Ninjababy er en rørende og morsom film om det å bli voksen, og det paradoksale i hvor uforberedt man kan være på å oppleve noe så naturlig som å bli gravid i sin mest fertile alder. Filmen er regissert av Yngvild Sve Flikke, og er basert på tegneserieromanen Fallteknikk av Inga H. Sætre. Sætre har også gjort animasjonene i Ninjababy.

NB: Sensur 12 er kun foreløpig. Filmen er enda ikke vurdert av Medietilsynet.

Originaltittel:
Ninjababy
Regi:
Yngvild Sve Flikke
Språk:
norsk
Produksjonsår:
2020
Skuespillere:
Kristine Kujath Thorp
Arthur Berning
Nader Khademi
Tora Dietrichson
Silya Nymoen
Herman Tømmeraas
Sjanger:
Komedie
Spilletid:
1 t. 43 min.
Nasjonalitet:
Norge
Produksjonsselskap:
Motlys