Swingende jul med Christianssand Storband og Jappa skoles barnekor

.

Christianssand Storband og Jappa skoles barnekor swinger julen inn!

Siden 2007 har Christianssand Storband spilt julen inn sammen med vokalist og barnekor. Etter fjorårets avlysning gleder vi oss ekstra mye til årets julekonsert i Catilina. I tillegg til Jappa skoles barnekor, som består av Jappa-elever på 6. trinn, har storbandet fått med seg to fantastiske vokalister: Pål Rake og Ellen Halvorsen Lervold.

Pål Rake er opprinnelig fra Egersund, men har sin musikkutdanning fra UiA. Han er kjent fra utallige opptredener lokalt og nasjonalt, og har i en årrekke opptrådt sammen med Christianssand Storband i ulike sammenhenger. Hans fantastiske stemme, lune vesen og nostalgiske forhold til julemusikk vil garantert skape julestemning og julemoro for store og små.

Ellen Halvorsen Lervold trenger ingen videre introduksjon for publikum i Grimstad. Hun debuterte på musikal- og teaterscenen som 10-åring og har siden den gang hatt en rekke profilerte musikalroller. Hun har gitt ut albumet On The Other Side sammen med Bjørn Aslaksen, og i år får du anledning til å høre hennes nydelige stemme når Christianssand Storband spiller julen inn.

Kvelden blir som vanlig ledet av storbandets eminente leder gjennom 25 år, trompetist og førstelektor på UiA, Tore Bråthen.

Få med deg denne swingende julekonserten tirsdag 7. desember – vi byr på julemusikk, julemoro, julestorband og julefest, og vi garanterer julestemning til langt over nyttår!