Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa

Barnefilm / Animasjon / Familiefilm1 t. 18 min.
Plakat for 'Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa'

Forestillinger

Henter forestillinger

Solan, Ludvig og Reodor er tilbake i et fartsfylt eventyr for hele familien!

Endelig skal det avgjøres hvilken bygd som er best, Flåklypa eller Slidre. Øvelsen er det tradisjonsrike Osteløpet, og optimisten Solan er Flåklypas representant. Han er så seierssikker at han i hemmelighet har veddet bort både Reodor Felgens verksted og huset de bor i. Men Slidre stiller med meieribestyrer Kleppvold, som gjør hva som helst for å vinne. Han får med seg gorillaen Emanuel Desperados, i tillegg til muntrasjonsrådet Olram Slåpen fra Bergen. Og plutselig er seieren kanskje ikke så sikker som Solan trodde.

Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa blir den andre animasjonsfilmen fra Maipo Film og Rasmus A. Sivertsen med handling fra Kjell Aukrusts Flåklypa-univers.

Om manus, regi og produsent
Manusforfatter Karsten Fullu skriver for scene, radio, TV og film. Han samarbeidet med Cornelia Boysen og Rasmus A. Sivertsen på animasjonsfilmen Kurt blir grusom og på Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa, som skal ha premiere i november 2013.

Rasmus A. Sivertsen har regissert animasjonsfilmene Kurt blir grusom, Pelle Politibil går i vannet, Pelle Politibil på sporet og Solan og Ludvig -Jul i Flåklypa. Han var også ansvarlig for animasjonssekvensene i Pitbull-Terje, Fatso og Knerten-filmene.

Maipo Film AS drives av Synnøve Hørsdal. Cornelia Boysen har vært ansatt i selskapet siden 2010. Hun har blant annet produsert Kurt blir grusom, Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa og Doktor Proktors prompepulver, som er i opptak i disse dager.

Premiere:
25.12.2015
Regi:
Rasmus A. Sivertsen
Språk:
Norsk
Skuespillere:
Reodor, Emanuel Desperados, Solan, Ludvig
Sjanger:
Barnefilm / Animasjon / Familiefilm
Spilletid:
1 t. 18 min.
Nasjonalitet:
Norge
Produksjonsselskap:
Maipo Film AS, Qvisten Animation, Kari og Kjell Aukrusts Stiftelse