Utleie og teknisk utrustning

Alle våre saler, fellesarealer og rom kan leies til forskjellige formål: konferanser, møter, utstillinger, messer, private filmvisninger, barnehagevisninger, skolevisninger, bedriftsvisninger, konserter og teateroppsetninger. Vi har også lokaler til konfirmasjon, selskaper, gebursdagsfeiring, kinobursdag (se egen meny). Hva med et kinoparty med vennegjengen eller foreningen eller ansatte.

Servering

Vi kan tilby det meste av servering. Vi samarbeider med de fleste cateringsselskap og spisesteder i byen. Du kan få baguetter, chiabatta kaffe, kringle og frukt til konferansen. Du kan få pizza, og salat men det er også mulig med flere retters eksklusiv middag. Da kommer mesterkokkene til vårt kjøkken og kokkelerer for deg. Hva med en påskjønnelse til dine ansatte med gourmetmiddag kombinert med en god filmopplevelse? Eller et teaterbesøk/konsertopplevelse med god mat og drikke i tillegg. Vi har skjenkebevilling for øl og vin! Kontakt oss, vi ordner det meste.

Merk: Vi har en ikke-medbragt matpolicy. Vi gjør derfor hva vi kan for at du kan få det du ønsker å spise til ditt arrangement hos oss.

Til møter av en viss størrelse anbefaler vi at det er tekniker til stede. Kontakt oss og vi kan engasjere teknisk personell.

Tilgjengelig utstyr/teknisk utstyr Grimstad kulturhus

Her følger en oversikt over teknisk utstyr kulturhuset er i besittelse av. Merk: Utover det som er opplistet her, har vi samarbeid med leverandør som kan skaffe til veie det meste av ønsket teknisk utstyr utover det vi måtte mangle.

Galleriet (kulturhusgalleriet)

Takmontert projektor, lydanlegg (PA) med fastmontert mikser på vegg ved betjeningsstasjon. HDMI og VGA tilkobling.

Flipover, 8 stk skillevegger til montering av utstillinger, kjøkken med oppvasksteamer, komfyr, kjøl/frys, isbitmaskin, varmeskap, kaffetrakter (tilkoblet vann). Service: store og små tallerker, kopper og krus, vannglass og vinglass, bestikk. Som miljøfyrtårnbedrift tilstreber vi å bruke mindre engangsservice.

Små møterom

Innenfor galleriet er det to mindre rom som brukes som møterom eller kinobursdagsrom evt avlastningsrom for større galleriarrangement.

Catilina

Salen er oppkalt etter skuespillet Henrik Ibsen skrev mens han jobbet som apotekerlærling i Grimstad.

Catilina er Aust-Agders største kinosal med 326 seter. Det er Grimstads storstue, en kombinert sal som er utmerket for teateroppsetninger, konserter og konferanser, i tillegg til kino.

Her er det en B-scene med tilhørende skuespillerfoaje, garderober/sminkerom, kjøkken og et stort øve- og oppholdsrom i underetasjen.

Her finner du en liste med mål og utstyr teknisk utstyr i Catilina

Her finner du et oppdatert lyskart med de forskjellige lysene vi har (PDF)

Her finner du en oversikt over lystrekk og belastninger (PDF)

Pan

Salen oppkalt etter romanen av Knut Hamsun.

Kino og konferansesal med 104 seter, pluss 2 rullestolplasser (uten sete)

  • Tilkobling til kinoprojektor (HDMI)
  • Kinoprojektor: Christie 2410-projektor, Doremi 2K4 DCP-avspiller

Vesle Hallvard

Salen har fått navn etter en barnebok utgitt i 1905 av Landvikmannen, bladmannen, forfatteren og bonden Kristen Stalleland.

Kino og konferansesal med 42 seter. Konferansebord på ca halvparten av setene. De første fire setene er skinnseter med tilt. Bakerste rad er dobbeltseter (sofaer) med fast rygg. To seter på første rad kan gjøres om til rullestolplasser.

  • Crestron trådløst (selv)betjeningspanel som styrer salslys, lyd og noe teknikk.
  • Tilkobling til kinoprojektor og surroundlyd via HDMI
  • Mikrofoner og PA kan settes inn på forespørsel
  • Kinoprojektor: Christie 2210-projektor, Doremi 2K4 DCP-avspiller