Molly og Partner: Jeg vil heller danse på bordet

Molly og Partner

Forestillinger

Henter programmet

Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen, inviterer til familierockenroll med ”Jeg vil heller danse på bordet” kjent fra NRK Radio Super og Barnas Trafikklubb. Showet er basert på den fantastiske musikken fra de to siste cdéne bundet sammen av mye tøys og tull. I 2019 ga de ut sangene sine i egen sangbok med singback på Musikkforlaget.

"Danser og leker med ord”

Terningkast: 6, Telen

"Fordi barna fortjener det."

Øyvind Rønning, Dagbladet

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger. Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe(!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer og hører på.

Om Marianne og Karoline:

Marianne er skuespiller og manusforfatter og er kjent fra Tramteatret og Pelle Parafins Bøljeband, tv- reklamene for Shell og en rekke revyer og komedier og filmer. Hun var også tilknyttet barne- og ungdomsavdelingen i NRK i flere perioder Karoline G. Herlofsen er regissør, manusforfatter og artist og har jobbet med barnekultur i en halv kvinne alder. Fra radio og barne-tv til barneteater.

Marianne og Karoline har jobbet sammen i 19 år, og har bla gitt ut 3 barneplater sammen, turnet rundt i Norge med Molly og Partner show spilt inn 10 hørespill for Radio Super. Høsten 2018 ga de ut sangbok på Norsk Musikkforlag samt at de nylig lanserte sangen «Se og Bli sett» og «ut på tur»for Barnas Trafikklubb, Trygg Trafikk.

Sagt om Molly & Partner:


”Endelig noe ny musikk med litt frekke tekster, som samtidig er tankevekkende og appellerer både til store og små. De minner meg om Knutsen & Ludvigsen, der de leker med ord og er uforutsigbare”

Vibeke Garrod, Bergen Off. Bibliotek

“Sjarmerende, smart og morsomt familieshow med musikk, tekst og humor som treffer både små og store”

Karen Lorch-Falch, Litteraturhuset i Oslo

"Molly & Partner gjestet Lillestrøm Kultursenter i tre dager i forbindelse med vår Barnehagefestival. Publikum hyler i ekstase over Molly og Partners tøys og tull, og salen fylles gang på gang med barnelatter. Sangene er fengende, og skuespillerne får barna engasjert fra første stund! Moro for liten og stor.”

Karoline Solli, Lillestrøm Kultursenter

"Danser og leker med ord”

Terningkast: 6, Telen

"Fordi barna fortjener det."

Øyvind Rønning, Dagbladet

“En musikalsk perle blant alt rusket som kommer fra norske plateselskaper for tiden.”

NRK P1, Norsk på Norsk

"Molly & Partner leverte en morsom og dansbar konsert på Miniøya søndag 31. mai 2015! Vi falt for musikken til Molly & Partner da vi fikk høre råmaterialet til den nye plata allerede på høsten. Det er mye humor i tekstene og musikken er fengende og dansbar!”

Henriette Larsen Kunstnerisk Leder Miniøya

Stikkord for hva Molly og Partner står for er; Annerledeshet, vennskap, og det og klare seg med lite. De to lever jo i et slags byttesamfunn. I tillegg handler sangene våre om; det å følge sitt eget hjerte, mammaer som er for mye på telefonen sin og ikke ser sitt eget barn, handler om hvordan vi bruker tiden vår, og annen livsguyding i en innpakning som er ganske tullete men med høy musikalsk kvalitet. I tillegg er vi to voksne(hønngamle) damer som har skrevet alt materiale selv, hvilket betyr at vi også forhåpentlig er brukbare rollemodeller på et nivå til.

Hurra