Arendal Big Band: Members Choice

Arendal Big Band: Members Choice

Forestillinger

Henter programmet

Hva skjer når 21 musikere går bananas blant 1300 låter i bandets låtarkiv?
Jo - da finner man gull!
Arendal Big Band har gjennom 44 år spilt musikk som spenner fra rock, blues, soul, pop til jazz, funk, fusion med mer, - og bandet har en låtkatalog på hele 1300 titler.
Til konserten 29. mai har bandet med seg en herlig blanding av ulike musikksjangre - en slags musikalsk Twistpose som inneholder mange godbiter.

Forestillingen varer 2 timer inkludert pause.

Komp og vokalister

Musikalsk leder Tore Bråthen mente det var på tide å plukke ut kremlåter fra bandets 44-årige historie, og utfordret medlemmene til å velge hver sin favoritt til konserten «Members Choice».
Dette blir en slags medlemmenes ønskekonsert som er spekket med gøyal, funky, groovy og vakker musikk og med låter som alle kan like.
Her får man smakebiter av Beatles, Tower of Power, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Bob Mintzer, Randy Crawford, Sammy Nestico, Gordon Goodwin mfl.
Medlemmene har lagt lista høyt, for med de nærmere 20 låtene på programmet får hele bandet noen heftige musikalske utfordringer. Bandet lover en festlig konsert og det vil nok rykke godt i dansefoten for mange underveis.


De 21 musikerne i bandet ledes av Tore Bråthen som til daglig jobber på Institutt for rytmisk musikk på UiA, og dessuten leder Christianssand storband og Sørnorsk ungdomsstorband.
Tore Bråthen er også en særdeles dyktig trompetist og spiller i flere band. Han ble tildelt Norsk jazzforums storbandpris i 2016.

Foto: Linda Dyrholm